„Moji milí příznivci, zdravím vás z nemocničního lůžka, kde se zotavuji po operaci dutiny břišní, která proběhla dobře a bez komplikací,“ začal svůj vzkaz na sociální síti Karel Gott, a ujistil fanoušky, že se už o něj nemusí bát.

"Jsem v té nejlepší lékařské péči a je mi den ode dne lépe. Nějakou dobu ale ještě potrvá nezbytná rekonvalescence. A pak už hurá do života, zlehka i do toho pracovního. Všem, kteří na mě myslí, děkuji za povzbudivé vzkazy," dodal na sociální síti zpěvák, kterému fanoušci, přátelé a známí posílali nekonečné množství pozitivní energie. Zpěvák se tak ozval fanouškům přesně po týdnu. Minulý čtvrtek totiž do nemocnice kvůli operaci nastoupil. Na sál šel ale místo pátku až v pondělí, a to kvůli špatným krevním testům.

Karel Gott se od listopadu loňského roku léčil z rakoviny mízních uzlin, kterou mu lékaři diagnostikovali při operaci náhlé příhody břišní. Po několika cyklech chemoterapie léčba zabrala a rakovina ustoupila. Operace dutiny břišní byla posledním krokem Mistrovy léčby. Teď už bude jenom lépe!

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

Fotogalerie
17 fotografií