Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Všechno nejlepší všem maminkám! Podívejte se, jak slavní slavili Den matek

/
  • Krásný Den matek!
    Krásný Den matek! (Instagram.cz, Facebook.cz)
    8. května 2016 ● 17:55

    Krásný Den matek všem maminkám, babičkám nebo prababičkám. Dětičky nosí maminkám dárky, kytičky a pusinky a slavné maminky na tom nejsou jinak. Podívejte se, jak hvězdné děti a mámy oslavily Den matek.

  • 1.

    Michal Hrdlička

    Sporťák Michal Hrdlička má svoji maminku nejradši na světě. A rozhodně nezapomněl na Den matek. Na sociální síť umístil společné selfie syna a matky. „Jedna dobrá matka znamená víc než sto učitelů,“ připsal.

     

  • 2.

    Daniela Peštová

    Pozadu nezůstala ani topmodelka Daniela Peštová, která své mamince poslala dojemný vzkaz. „Šťastný Den matek všem maminkám a speciálně té mojí – Miluju tě a děkuju ti za vše, maminečko moje,“ napsala kráska ke společné fotce.

     

     

  • 3.

    Marta Jandová

    Zpěvačka Marta Jandová je maminkou malé dcery Marušky, která nelenila a k svátku své mamince vyrobila stylový dárek, který se jí bude hodit. Vytvořila obrázek s květinami z krepového papíru a barevný náhrdelník z těstovin.

     

     

  • 4.

    Linda Bartošová

    Modelka Linda Bartošová nemusela pro dárek pro svou maminku daleko. Krásnou jarní kytičku natrhala přímo u domu. Její maminka bude mít z dárečku jistě velikou radost.

     

    *natrhej si za domem*#promámu🌾

    Fotka zveřejněná uživatelem @lindabartosova,Kvě 8, 2016 v 3:58 PDT

     

     

     

  • 5.

    Simona Krainová

    Manžel Simony Krainové Karel Vágner svoji ženu opravdu miluje a jejich společné synky Bruna a Maxe také. Proto ani on nezapomněl na Den matek a poděkování Simoně za jejich dva roztomilé raubíře.

     

    Our mommy 💋💋💋 @simonakrainova #thank you for these two little shots :)

    Fotka zveřejněná uživatelem Karel Vagner (@karelvagner),Kvě 8, 2016 v 5:56 PDT

     

     

  • 6.

    Alena Šeredová

    Dvojnásobná maminka a modelka Alena Šeredová si vzpomněla na Den matek nejenom na svou maminku, ale jako jedna z mála i na svého tatínka. „Šťastný Den matek, a samozřejmě tati, tebe taky miluju,“ napsala si k fotografii na sociální síti.

     

     

     

     

  • 7.

    Lucie Borhyová

    „Všem maminkám všechno nejlepší,“ napsala si k fotografii s maminkou moderátorka Lucie Borhyová, která je sama dvojnásobnou maminkou syna Lucase a dcery Lindy, kterou má s moderátorem a expřítelem Michalem Hrdličkou.

     

     

  • 8.

    Filip Jankovič

    "Tuto fotku miluju už několik roků od jejího zvyku, protože vystihuje úžasné propojení dvou kreativních lidí. Matky a syna. Absolutně přelomové ženy, která vychovala silného muže. Mami, děkuji ti za krásný život, který jsi mi dala..," napsal ke snímku s maminkou tanečník Filip Jankovič.


Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

majordomus: Pani Peštová st. je Američanka? já myslím, že Češka a její dcera asi zblbla,když jí vyznává lásku, ale nikoliv v mateřštině.Jsou tak trapné všechny ty modelínky a vipky

(08. 05. 2016 22:36)

vosavopruz: he he slavní Hrdlička vypadá jak cigoš

(08. 05. 2016 19:21)

krtek.: Blesku zase klamné informace, kde jsi vzal tu pomluvu že Hrdlička je celebrita ?

(08. 05. 2016 18:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy