Kromě toho, že má Lucie Borhyová královský plat, tak má jako bonus zkrácenou pracovní dobu, aby mohla být víc se svými dětmi. Na svého nadřízeného prý navíc vznesla požadavek, že nechce pracovat o víkendech, a bylo jí vyhověno.

„Lucka to obhajuje tím, že chce víkendy věnovat dětem. Soboty a neděle tak museli převzít její kolegové,“ řekl zdroj z Novy týdeníku Sedmička. „Je pravda, že jsme s Reyem dříve hodně pracovali, protože jsme byli bezdětní, respektive Rey děti měl, ale u chlapů se to tak nebralo. Teď se to změnilo, protože už mám děti i já, a vzhledem k tomu, že máme v redakci dvojice, které děti nemají, tak se tam spolu domlouváme,“ vysvětluje Borhyová.

Zatímco Lucie to bere jako běžnou věc, některým jejím kolegům to leží v žaludku a kopou za jejími zády. Vedení jedná s Lucií a Reyem úplně jinak než s námi ostatními. I jejich platové podmínky jsou zcela jiné,“ postěžoval si Sedmičce moderátor, který nechtěl být jmenován.

Ať už je to, jak chce, Lucie je na Nově služebně nejstarší a vůči televizi byla vždy loajální, takže si snad pár výhod zaslouží... Co myslíte?

VŠE O LUCII BORHYOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
9 fotografií