Hrdličku Blesk zastihl a vyzpovídal během prodejní akce šperků a hodinek, kterou moderoval. Na dotaz, jak je to s ním a Karolínou Plíškovou, tajnůstkář Michal nechtěl říct nic konkrétního. „Já se radši k těm věcem nevyjadřuju, protože tak nějak to nedělá úplně dobrotu,“ mlžil jako o překot.

Jenže pak se přece neudržel a s potěšeným úsměvem na tváři se pochlubil s tím, že je nyní velmi šťastný. „Můžu k tomu akorát říct, že jsem spokojenej, všechno funguje tak, jak má,“ nechal se slyšet Hrdlička, o jehož vztahu s tenistkou se mluvilo už loni v listopadu. Tehdy spolu totiž dvojice byla spatřena na oslavách vítězného Fed Cupu.

Teprve nedávno byl ale snědý moderátor Sportovních zpráv na TV Nova s tenistkou vyfocen, jak ji vozí na tréninky a posléze i vyzvedává. Snímky zřejmě zrovna dvakrát nepotěšily expartnerku Lucii Borhyovou, která se tak mohla na vlastní oči přesvědčit o tom, že ji Michal vyměnil za mladší a také bohatší přítelkyni.

„Lucie o tom ví už nějakou dobu a je nad věcí. Michalovi nepřeje nic špatného,“ tvrdil před časem Blesku dobře informovaný zdroj z moderátorčina okolí. Jenže o tom, že mezi ní a Hrdličkou panují docela napjaté vztahy, není pochyb. Zatímco před rokem bez sebe nedali ani ránu a plánovali svatbu a další dítě, teď si zřejmě nemůžou přijít ani na jméno. Dokonce ani kvůli narozeninám své dcery Lindy, která 25. června dovrší dva roky, se prý nesejdou. Raději tak ratolesti uspořádají oslavy hned dvě.

„Budeme to mít asi stoprocentně rozdělený, takže bude mít Linduška dvě oslavy, jednak teda s maminkou a jednak s tatínkem,“ svěřil se Michal a dodal, že na oslavě, kterou bude pořádat on, nebudou chybět ani jeho rodiče. „Těšíme se na to, protože už ta loňská oslava byla výborná a letošní bude zase výborná,“ rozplýval se Hrdlička, který se prý s holčičkou snaží trávit každou volnou chvilku. Těžko říct, zda už ji seznámil s Plíškovou, nebo setkání svých dvou lásek zatím jen plánuje.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička vrká jako o život. Je zamilovaný a nakupuje šperky! Co říká o nové lásce? Kristýna Léblová, Lukáš Červený

VŠE O ROZCHODU LUCIE BORHYOVÉ A MICHALA HRDLIČKY ČTĚTE ZDE>>>

Fotogalerie
14 fotografií