Herečka je matkou dnes již šestnáctileté dcery a desetiletého syna. Když ale před lety rodila, zažila jedno z nejhorších období v životě. Tělo si najednou dělalo, co chce. Cítila jsem, že poprvé v životě nemám něco pod kontrolou. Do té doby jsem měla pocit, že se mi nemůže nic stát. A najednou ten pocit zmizel a do toho všeho přišlo bezbranné miminko, které na mě bylo odkázané. Asi tři čtvrtě roku jsem musela brát prášky na nervy, protože jsem myslela, že ten strach nepřežiju,“ svěřila se v magazínu Téma Klára Melíšková.

„Když jsem se po pár měsících uklidnila, začala jsem pozorovat, co ta chemie v těle se mnou dělá. A pociťovala jsem, jak nejsem v kontaktu sama se sebou, se svými pocity, emocemi, že mám vše zkreslené. Nešlo hrát, ani zkoušet,“ dodala členka Dejvického divadla.

Klára se pomocí alternativní medicíny pokoušela svého strachu zbavit. Zkusila homeopatii, kineziologii, astrologii, prošla psychoterapiemi a nakonec podstoupila regresi (člověk se pod vedením terapeuta vrací do minulosti, pozn. red.). Postupně hledala cestu k sobě a našla. Dělala modelku, cvičitelku, prodavačku v potravinách, učitelku angličtiny, až se v jednadvaceti letech dostala na DAMU.

Fotogalerie
4 fotografie