Píseň s názvem Teri Blitka, která je plná rýmů jako „K*rvo, zruš svůj kanál, nebo ti natrhnu anál“ nebo „Žer radši koně než sperma svýho otce“, se na YouTube objevila ve čtvrtek.

Těžko pochopit, čeho se tímto nechutným činem snažila facebooková skupina Kůň je jídlo, ne kamarád dosáhnout. Leda tak vlastního zesměšnění, protože když slyšíte hošíčka, který pomalu ještě ani nezačal mutovat, jak vyslovuje slova jako p*ča za*raná nebo k*rva (ještě k tomu úplně mimo rytmus), nezbývá nic jiného než se zasmát. A to nad jeho zoufalstvím a blbostí.

„Rodiče by měli začít hlídat, co děti na internetu dělají, nebo by měly aspoň školy zavést nějaké každoroční vyšetření, když je někdo schopný něco takového zveřejnit. ‚Rozkuchám ti rodinu a sežeru ti psa‘ – ten člověk je podle mě už fakt nemocný,“ okomentovala útok na svoji osobu Tereza Hodanová.

Naštěstí je však svět ještě trochu v pořádku a i samotní fanoušci facebookové skupiny Kůň je jídlo, ne kamarád trapný song zkritizovali. „Pověsit za koule… (a nejsem její fanoušek, ale tohle je fakt vrchol degenerace),“ zněl jeden z komentářů. „Kolik tomu klukovi je? 10? Kdyby šel radši ven hrát na schovku,“ uvedl další komentující. Hoši zkrátka přestřelili. 

Facebooková skupina připsala spoluautorství na svému dílku také youtuberům z TvTwixx. Ti to ale popírají. "Nemáme s tím nic společného a s názory autora se absolutně neztotožňujeme. Někdo nás chce poškodit," řekl Blesk.cz Danny.

Teri Blitzen se stala jednou z nejznámějších českých YouTuberek a to jí přineslo mnoho fanoušků, ale také nepřátel. „Nevím, jestli je to jen závistí nebo celkově mentalitou tohohle národa, ale už je to fakt moc,“ dodala Tereza. Ne nadarmo se říká, že závist je nejhorší lidská vlastnost. 

Fotogalerie
6 fotografií