Zpěvák Adam Mišík se opřel do expřítele své milované, když se snažil vyvrátit spekulace o tom, že má techtle mechtle s herečkou Terezou Voříškovou, se kterou si špital z ouška do ouška na Mercedes Benz Prague Fashion Weeku. „S Diankou jsme spolu, ostatně na Mercedes-Benz Prague Fashion Week jsem se byl podívat hlavně kvůli její přehlídce. A že jsem ji zdědil nebo že je putovní? Možná byste chtěli vědět, že ten klučík (Timmy White – pozn. red.) dostal naopak košem od Diany a evidentně to neskousnul, tak si na tom nejspíš chtěl alespoň udělat reklamu,“ řekl Super.cz Mišík.

Tato zpráva se pochopitelně okamžitě dostala k samotnému Timmymu Whiteovi. "Nechci se k tomu vyjadřovat, svůj názor jsem napsal na svůj Facebook. Adama s Dianou neřeším, jestli oni řeší mě, je to jejich problém," řekl White Blesk.cz.

"... Tímto jsem si uvědomil i jeden obrovský fakt. Že nemusím být syn někoho slavného, že se nemusím nikomu cpát do zadku, a jsem strašně vděčný Vám, mí fans, že mě takto podporujete, protože to pro mě znamená nejvíc! Protože čísla nelžou," napsal Timmy White (vlastním jménem Tomáš Chudoba – pozn. red.) na svůj Facebook, kde se mu dostalo od jeho fanoušků obrovské podpory. I když v příspěvku nikoho nejmenoval, je zcela jasné, koho měl na mysli.

Původně jsem se chtěl vyjádřit k jednomu článku, který dnes vyšel .. Ale následně jsem si uvědomil, že s počtem lidí co...

Zveřejnil(a) Tomáš Chudoba dne 20. březen 2016

Tomáš Chudoba alias Timmy White je zpěvák, který se ve svých 17 letech obrovsky zviditelnil svými cover verzemi velkých světových a českých hitů na Youtube a posbíral davy příznivců. Jen na Facebooku ho pravidelně sleduje kolem 369 000 lidí.

Video
Video se připravuje ...

timmy youtube.com

Fotogalerie
14 fotografií