Před pár lety si Tereza Kostková s Petrem Kracíkem procházeli krizí. „Řešili jsme s Petrem nějaký rodinný problém,“ přiznala tehdy oblíbená herečka. Nakonec ale dali manželství ještě šanci a snažili se ho opět slepit. 

Bohužel to ale nepomohlo. Ani to, že Terezini rodiče Petr Kostka s Carmen Mayerovou jsou stále spolu, a tak může herečka vidět, že to jde, nepomohlo. „Každý, kdo zná vztah s velkým věkovým rozdílem, ví, že to přináší postupem času nová témata a jevy, které věkově bližší lidé neznají. Prostě se ten vztah postupem času proměnil,“ vysvětlila herečka v časopise OnaDnes.

„Petrovi bylo přesně tolik, kolik je dneska mně, když jsem ho poznala. On byl čtyřicátník, hotový člověk, já mentalitou ještě skoro dítě. Byla jsem na začátku dlouhé cesty a netušila jsem, jak a v co dozraji,“ svěřila se Kostková s tím, že jim na začátku vztahu hodně lidí říkalo, že bylo jasné na začátku, že jim to nevydrží. „Když je mezi lidmi láska, tak je to váš příběh a vy si tím oba musíte projít. Musíte si to prožít, abyste poznali, jestli to půjde,“ dodala.

O víkendu na Tháliích šlo vidět, že herečka je v klidu a v pohodě. Rozvod jí očividně hodně ulehčil a ona nyní může začít žít nový život naplno.

VŠE O ROZVODU TEREZY KOSTKOVÉ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
15 fotografií