Po pětadvaceti letech ve Vinohradském divadle ji čekala derniéra představení Ta naše písnička. A nové představení je zatím v nedohlednu. Sympatická herečka si ale nezoufá. Za sebou má už mnoho hereckých zážitků, a i když ji ve většině případů publikum bralo vždy kladně, jednou se jí stal nepříjemný zážitek.

"Vzpomínám si, jak jsem po filmu Den pro mou lásku dostala dopis: „Vážená soudružko, naše brigáda socialistické práce se shodla na tom, že jste kurva.“ Asi proto, že jsem v něm měla jednu nahou scénu. Nikdy jsem tyhle věci moc neprožívala. Já spíš stála nohama na zemi a s těmi komplimenty jsem si moc nevěděla rady," řekla herečka v rozhovoru pro časopis Téma.

I když už nezkouší nová představení v Divadle na Vinohradech, stále se může těšit z pracovních nabídek. Bohužel je však musela odmítat. "Jedna krásná filmová nabídka třeba přišla loni, když jsem měla před operací kyčle. Nemohla jsem jim nic slíbit, nevěděla jsem, jak se to vyvine, jak dlouho se z toho budu vzpamatovávat, kdy začnu chodit. Druhá nabídka zase souvisela s tělem a to já musím vědět, na co mám a na co ne," vysvětlila herečka.

Fotogalerie
8 fotografií