Vysmátý Zlatý slavík Karel Gott je evidentně po ukončení léčby rakoviny plný sil. Před kameru TV Nova vystoupil v módní bekovce, která zakrývala důsledky prodělaných chemoterapií, v kožené bundě a se svým typickým úsměvem.

Zpěvák se profesionálně chopil mikrofonu a pozdravil všechny své fanoušky, kteří na něho v těžkých chvílích mysleli a drželi mu palce. „Já sám nevím, kdy a kde si společně zazpíváme, ale to nejhorší mám za sebou a určité plány už mi v hlavě probíhají. Těším se na vás a zatím vám přeji vše nejlepší, pevné zdraví a mějte se pěkně,“ uvedl s širokým úsměvem zpěvák. Máme se tedy zřejmě na co těšit!

Karel Gott v těchto dnech ukončil šestou chemoterapii a teď ho čeká hlavně důležitý proces nabírání nových sil, aby mohl dál těšit svoji rodinu a fanoušky. „V příštích měsících mě čeká plánovaná a velmi důležitá rekonvalescence po náročné léčbě. Během následujících měsíců budu mít dost času přemýšlet a vymýšlet, čím bych mohl své příznivce ještě potěšit. Závěrem musím říci, že celou léčbu jsem zvládl díky velké podpoře mé rodiny, hlavně manželky Ivany,“ uvedl Gott na sociální síti. 

Fotogalerie
13 fotografií