Charlotte Štiková se pustila do hubnoucího programu a je pod přísnou taktovkou trenéra. A jak se zdá, nový zdravotní styl bere vážně. "Poctivě se drží všech pokynů, které má v plánu. Jí a cvičí podle toho a od Vánoc už zhubla dost. Řekla bych tak 15 až 20 kilo," svěřila se Blesk.cz její setra Ornella Koktová.

S dosažením cíle 40ti kilogramů, které má Charlotte zhubnout do léta, už ale tak optimistická není. "Myslím, že úplně všechno shodit nezvládne. Měla by jít na to postupně, nebo by to s ní taky mohlo šlehnout," dodala starostlivá sestra.

Při hubnutí je důležitá idisciplína, se kterou má ale boubelka problém. "Je pravda, že od malička je nespolehlivá, co se týče dodržování termínů a chození včas. Už jsem jí ale promluvila do duše. Musí se s ní jednat jako s dospělým člověkem a ne jí jen kárat. Pak se zasekne a vykašle se na to," radí Ornella, jak jednat s Charlottou.

Na její nespolehlivost si totiž už stěžoval fotograf Filip Matušinský, který s mladou Štikovou spolupracuje. "Nedodržuje termíny, nebere telefony majitelce kliniky, která jí má pomáhat, nechá na sebe hodiny čekat řidiče a pak odvoz zruší. Dostala žlutou kartu. Kdejaká slečna by byla vděčná, kdyby se jí někdo zadarmo snažil pomoci. Jestli si toho Charlotte neváží, přestaneme s ní spolupracovat," postěžoval si serveru Super.cz.

Fotogalerie
12 fotografií