Hana Maciuchová všem příznivcům nejprve poděkovala za přízeň. „Děkujte prosím za objímající podporu divákům i čtenářům mým jménem,“ napsala Aha! herečka a dodala: „V následujících dnech chci se svojí nemocí bojovat intimně. Děkuji a držte mi palce!“ Herečka nicméně dál nechce mluvit o tom, s jakým typem rakoviny bojuje.

To, že se chce s nemocí utkat o samotě, naznačuje i fakt, že od chvíle, kdy se zpráva o rakovině objevila, vypnula svůj mobilní telefon. Na vzkazy doručené jinou cestou se ale snaží odpovídat poctivě. Hana Maciuchová žije sama, takže pro ni situace musí být o to složitější. Naštěstí má řadu přátel, o které se může opřít. Proč vlastně nikdy neměla děti?

 „Bylo to v roce 1980, kdy jsem vážně onemocněla. Musela jsem tehdy na operaci. Když jsem se po ní probrala, tak ke mně přišli lékaři a oznámili mi, že už nikdy nebudu mít děti,“ přiznala Hana Maciuchová před časem. „Z pomyšlení, že nebudu mít děti, jsem najednou dostala silné horečky. Jako by se mi zapálil mozek. Nebyly tam žádné komplikace, jen mne prostě takhle zničila ta zpráva,“ vzpomínala.

O tom, že herečku trápí nemoc, se spekulovalo už v létě minulého roku. V červnu odešla ze seriálu Ulice s tím, že chce odpočívat a víc se věnovat sama sobě. V srpnu téhož roku při domlouvání nové smlouvy v Divadle na Vinohradech také oznámila pracovní pauzu. Nakonec ale souhlasila, že bude hrát dál. V lednu se objevily vážnější zdravotní problémy a absolvovala řadu vyšetření. Následně se dozvěděla, že má rakovinu.

VŠE O BOJI HANY MACIUCHOVÉ S RAKOVINOU ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
24 fotografií