Vladimír ještě donedávna randil s talentovanou herečkou Šárkou Vaculíkovou (28), která si zahrála v nekonečném seriálu Ulice. Všichni byli ze spojení dvou hereckých rodů Polívka – Vaculík nadšení, páreček už dokonce sdílel společnou domácnost. Ale pak Vladimirkovi, jak ho oslovuje jeho matka Chantal, zkřížila cestu atraktivní Karolína Krézlová.

A zřejmě je to vážné, když ji vzal na oficiální akci, kde byla i jeho maminka. Vladimír si na prknech Národního divadla odbyl premiéru Manon Lescaut.

„Je to moje druhé vystoupení na scéně zlaté kapličky a hned v hlavní mužské roli rytíře des Grieux. Samozřejmě měl jsem trému, ale ne takovou tu, že by mi vyvstával pot na čele, třásl jsem se, nejedl a nespal, ale spíš jsem cítil úctu k tomuhle prostoru, téhle nenapodobitelné scéně i publiku. V mé postavě je obsaženo všechno, co znamená být zamilovaný, já tím na jevišti žiju a všechno naplno i prožívám,“ svěřil se po představení Polívka.

Zatímco Chantal Poullain tleskala vestoje, jeho nová holka si ho užívala na afterparty. Karolína Krézlová v minulosti byla milenkou nejrychlejšího muže planety Usaina Bolta, zpěváka Sámera Issy nebo producenta Jara Slávika.

Fotogalerie
11 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Krézlová o sexu s Usainem Boltem! Chtěl po mně mnohoženství! Dnes už bych do toho asi šla… Thomas Kruchina, Petr Soukup