„Každý národ může mít něco, co se vám líbí, ale i něco, co vám třeba není blízké. Na Francii a Francouzích jsou sice věci, které miluji, ovšem i takové, které se mi nelíbí. Stejně tak na Češích. Z mého pohledu je to ta potřeba vidět věci negativně a stále si stěžovat,“ uvedla herečka Chantal Poullain v rozhovoru pro 5plus2.

Bývalá manželka herce Bolka Polívky miluje módu a styl. K tomu ale nepotřebuje jen věci z drahých obchodů. „Jednou mě šokovala novinářka, která se mě zeptala, co říkám na tu hrůzu, že tady v Česku všichni chodí nakupovat k Vietnamcům. Tenhle falešný snobismus mi leze strašně na nervy. Zeptala jsem se jí, co je na tom tak hrozného, protože i já jsem u nich několikrát byla a dokonce jsem i nakoupila,“ uvedla na rovinu. „Nejvíce mě tehdy urazilo to, že ta dáma si vůbec neuvědomovala, že každý nemá bezednou peněženku. Že někdo zkrátka nemá peníze na drahé věci. Pokud jde o second handy, ty doslova miluji a jsem v nich pořád,“ dodala.

Chantal Poullain se do České republiky přestěhovala kvůli lásce k herci Bolku Polívkovi. Herecký pár se vzal a společně zplodili syna Vladimíra, který se, stejně jako rodiče, věnuje herectví a v poslední době je také velmi úspěšný.

Fotogalerie
9 fotografií