Maminky by měly být nesmrtelné… Dnes mi opravdu není do zpívání,“ napsala zpěvačka na svém Facebooku. Fanoušci jí okamžitě ve velkém začali kondolovat. „Hlásili, že paní Zaňáková o víkendu zemřela a že pohřeb bude jen v kruhu rodinném,“ řekl Blesku výčepní v otvovické restauraci Na Staré, kam Lucie od puberty ráda chodila.

„Tady se to tak dělá – když umře soused, hned to hlásí,“ pokračoval výčepní s tím, že mu je Bílé velmi líto: „Všichni tady víme, jak na mamince lpěla a jak ji to málem zabilo, když maminku ranila mrtvice.“

Maminky by měly být nesmrtelné… Dnes mi opravdu není do zpívání.

Zveřejnil(a) Lucie Bílá dne 10. únor 2016

V únoru 2014 zpěvaččina maminka prodělala vážnou mozkovou příhodu, měla krvácení do mozku. Po operaci nikdo nevěděl, jestli se vůbec probudí. Během 14 dnů, kdy byla paní Zaňáková v kómatu, Lucie chodila jako tělo bez duše. Z kómatu se však probrala, ale za dalších osm měsíců přišla další mrtvice. Stav maminky byl od té doby vážný.

„Asi nejhorší stav, který jsem kdy v životě měla. Myslela jsem, že to prostě nedám, že odejdu s ní. Vím, že jsem dospělá, že bych měla mít rozum, ale já ze sebe nemohla vydat ani hlásku. Cítila jsem, jak se mi vaří krev,“ popisovala Bílá své stavy při nemoci maminky.

 

Fotogalerie
12 fotografií