Klus do Dominikány jezdí už několik let. Dokonce si tam oblíbil jeden apartmán, kterému říká chalupa. S rodinou odletěli hned po Vánocích. Kromě potápění a nabírání sil na pláži Tomáš medituje.

Pod snímek, který připomíná bojovníka shaolinu, napsal: "Rok ohnivé Opice. Že to bude jízda, Opice dokázala hned ve svůj první den, neboť oltář, jak je k vidění na fotce pode mnou, již neexistuje, vzplál a zanechal jen slastnou vzpomínku s vůní plastu. Inu, nelpět. Tvůrčí žár nám všem a zdar!" Někteří jeho fanoušci to moc nepochopili, a tak o tom s Klusem diskutují na sociální síti. "Řekla bych, že to byl důkaz a znamení toho, už se na ty kraviny vy.... Co s tebou se poslední roky děje, je hrozně smutné," napsala jedna z fanynek, se kterou se zpěvák následně pustil do slovní přestřelky i proto, že se následně opřela do jeho ženy. "Věř tomu, že jsem tě velice obdivovala, jako zpěváka i člověka, dávno před tím než jsi potkal svoji ženu, která tě očividně přivedla do hlubokého šílenství a neuvěřitelným způsobem, ovšem skrytě tě ovlivnila," pokračovala zklamaná fanynka, což jinak sluníčkového zpěváka nadzvedlo.

"Prostě se Ti přestaly líbit mé písničky, to už holt tak nějak je, ale mou ženu do toho nepleť, víš o ní kulový a tyhle spekulace jsou silně nekorektní. To už se radši přikloň k variantě opiátů, které mě přenastavily, to je barvitější a dramatičtější verze ztraceného kluka s kytarou," odepsal nakonec nasupeně Klus, který si musí být velmi dobře vědom toho, že tahle vyhrocená diskuse není jen mezi ním a několika fanoušky. Tomášův profil na sociální síti totiž sleduje přes čtvrt milionu lidí!

CO TEĎ DĚLÁ A JAK ŽIJE TOMÁŠ KLUS A JAKÉ JSOU JEHO NÁZORY? ČTĚTE >>> ZDE!

Fotogalerie
9 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Klus plánuje svou smrt: Abych mohl žít, musím nejdřív zemřít! David Turek, Jan Jedlička