„Já bych se chtěl paní Rybové zeptat, jaká je nejhorší vlastnost jejího manžela, tedy mého táty Davida Prachaře,“ otázal se Jakub své »macechy« prostřednictvím dua Těžkej Pokondr, když byl hostem v jejich vysílání na Frekvenci 1. Baviči tu totiž dávají hostům možnost položit otázku dalšímu respondentovi.

„Prosím?“ otázala se nejdříve Rybová. „Kubíčku, u mého muže je to v nějakých formách přehnaný egoismus!“ odpověděla poté Linda. A pokračovala: „U tebe je to možná minimálně stejně, možná je to daleko větší egoismus,“ obula se do Prachaře se zadostiučiněním v hlase.

Přitom bychom čekali, že Rybová bude mít pro Jakuba pochopení! Období, kdy odvedla jeho tátu od rodiny, bylo pro něj velmi těžké. Bylo mu tehdy sice už osmnáct, ale jeho sestře Marianě bylo tehdy teprve sedm, a oba se velmi trápili.

Dana Batulková se svou nelibostí vůči Rybové netají. Nedávno na její adresu prohlásila:„Mezi námi není žádný vztah. Já nemám důvod s ní jakýkoli vztah mít.“

V minulých letech se ale několikrát objevily informace o tom, že vinu za rozpad manželství nese Batulková. „Než se s ní rozvedl Prachař, tak první utekla od rodiny,“ řekl tehdy zdroj z herecké branže. Dana si tehdy měla začít s bývalým režisérem Janko Uhrinem, po krátkém čase se ale vrátila k rodině a nestačila se divit, že se Prachař také porozhlédl jinde a našel si Lindu Rybovou.

Fotogalerie
11 fotografií