Zpěvačka se netají tím, že doposud v jejím životě zlé věci převládají nad horšími. V devatenácti letech jí na rakovinu prsu zemřela maminka, před pěti lety sama s touto nemocí bojovala a naštěstí boj vyhrála. A ani loňský rok, kdy oslavila padesátiny, nebyl moc klidný.

Při pokusu jezdit na běžkách si uhnala zánět šlach, noha skončila v sádře. O prázdninách po koncertě ztratila vědomí, upadla na zem, odřela si obličej a měla otřes mozku. "Strávila jsem v nemocnici tři dny. Dalších šest týdnů jsem musela zůstat doma v klidu a nesměla na slunce," říká zpěvačka, která se krátce nato pustila do shazování nabraných kil. 

"Vždycky jsem strašně ráda jedla a nikdy jsem se nemusela hlídat, i když jsem celoživotně závislá na sladkém. Když jsem měla pocit, že mě někde něco tlačí, stačilo jen malinko ubrat. Ale s věkem se metabolismus zpomaluje, taky mám po chemoterapiích rozhozené hormony, takže už jsem začala být oplácaná. Najela jsem na proteinovou dietu, kterou držel můj kamarád Václav Kopta a zhubl," řekla v rozhovoru pro ona.dnes.cz Anna K.

I zpěvačce, která loni pár svých hitů vydala na vinylu, se podařilo sedm kilo shodit. Nový rok snad pro ni bude klidnější a zaplněný koncerty.

Fotogalerie
4 fotografie