Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Tak přesně toto rčení si na vlastní kůži vyzkoušely celebrity, které přišly do kina na premiéru Osm hrozných s několikaminutovým zpožděním.

I když byli Míša Nosková (32) s přítelem Ondřejem Báborem, Kateřina Kristelová (36) s kamarády a moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra (36) na premiéru pozvaní, neměli rezervovaná místa. V sále na ně ale už žádné nezbylo.

Nosková s přítelem tedy odkráčeli popíjet do nedalekého baru, Kristelová s kluky se otočili na podpatku a také odešli pryč.

Zato Jiří Bartoška (68) s manželkou Andreou a dcerou Kateřinou přišli včas, a tak měli štěstí. Uzdravený herec rozdával úsměvy na všechny strany a jako správný švihák omladil svůj vzhled péřovou bundou. Vzal si na sebe skoro stejnou, jako měla jeho dcera. Dělá mu snad osobní stylistku?

Kdo by však zaručeně potřeboval módního poradce, je Jitka Asterová. Ta si nazula staré tenisky, které snad vlastnoručně polepila umělou chlupatinou. Pozornost na sebe přitáhly i přesto, že Asterovou doprovodil syn Adam, kterého do společnosti normálně nebere.

Fotogalerie
14 fotografií