Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásné, slavné, ale opuštěné: České hvězdy, které budou s dětmi na Vánoce bez partnerů

/
  • Štědrý den jen s dětmi a bez bývalých partnerů prožijí například Tereza Vojtková, Ivana Jirešová či Kristina Kloubková.
    24. prosince 2015 ● 05:00

    Moderátorku Lucii Borhyovou (37) čekají poněkud smutné svátky. Oslaví je totiž bez bývalého partnera Michala Hrdličky (27). Ovšem Lucie není sama, kdo Vánoce oslaví pouze se svými ratolestmi. Štědrý den na vlastní pěst prožijí například Tereza Vojtková (34) či Kristina Kloubková (38).

  • 1.

    Lucie Borhyová (37), moderátorka

    Ještě loni slavila vánoční svátky s dcerou Lindou, synem Lucasem i přítelem Michalem Hrdličkou (27). Jenže po letošním nečekaném rozchodu už se idylka na Štědrý den konat nebude. Lucie tak prožije Vánoce jen s dětmi, psem a svou rodinou.

    Lucka Borhyová s tajemným dárkem
    Autor: Facebook

  • 2.

    Kristina Kloubková (38), moderátorka

    Jen den před Štědrým dnem oslaví další tvář Novy své 39. narozeniny, s dcerou Jasmínou (3) bude sama bez své třetí osudové lásky, tanečníka Karla Moravce (38) i u stromečku. Měli každý absolutně odlišné názory na život a nemohli podle Kloubkové spolu už dál být. Že by se už objevil nějaký nový muž, zatím nenaznačuje.

    Kristina s dcerkou
    Autor: archiv blesku

  • 3.

    Tereza Vojtková (34), manželka Romana Vojtka (43)

    Pro devítiměsíčního Benedikta to budou teprve první Vánoce v jeho životě – a bez otce! Manžel Vojtkové a otec i pětileté Edity před deseti měsíci odešel, protože prý už nemohl v manželství dál fungovat. O děti se ale dál vzorně stará, jenže na střídačku. Společná štědrovečerní večeře se tak zřejmě nekoná. Vojtka nedávno načapali s novou láskou, herečkou Petrou Vraspírovou (28). Vojtková na svého muže prý stále čeká.

    Tereza Vojtková s dětmi
    Autor: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek

  • 4.

    Ivana Jirešová (38), herečka

    Barmanka Lucie ze seriálové Ordinace je bez manžela, hudebníka Viktora Dyka (46) od října. Dceru Sofii (9), kterou má z předchozího vztahu a ve střídavé péči, si ale letos na Vánoce užije. Letos vyšla Sofie na ni a Ivana tvrdí, že u jednoho stolu bude i manžel! Tak uvidíme.

    Ivana Jirešová touží po dítěti, ale po rozpadu vztahu s Viktorem Dykem ho nemá s kým mít.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Lejla Abbasová (35), moderátorka

    Loni na Vánoce Lejla opustila po pěti letech soužití Michaela Kocába (61) i se synem Davidem (4). Teď je čekají druhé Vánoce na vlastní pěst a prý si to chtějí pořádně užít.

    Lejla Abbasová se synem Davidem
    Autor: Foto: D. Kundrát, K. Kopáč, archiv Blesku

  • 6.

    Monika Marešová (40), moderátorka

    Leoš Mareš (39) je pořád její manžel. Mají spolu syny Jakuba (10) a Matěje (6). Přestože si Leoš našel už novou lásku, bude podle tradice prý na Vánoce s rodinou, ale tím to končí, má totiž už přítelkyni. Zato Marešová přiznala, že na svého pana Božského stále čeká.

    Monika Marešová se syny
    Autor: hermina.cz

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 24

petrfanda: https://www.youtube.com/watch?v=_5pISWIQDBk

(25. 12. 2015 15:18)

jity: Dámy si musí uvědomit, že stárnou a přibývá mladších chtivých žen. Už si nebudou moc vybírat, musí vzít co bude. Líto mi jich není oni chudé nejsou a hlavně jejich děti aby měly dostate lásky a něco z nich bylo a ne jen zlatokopky.

(24. 12. 2015 18:07)

cipisek134: fotrpjotr: Obludárium.

(24. 12. 2015 15:40)

fotrpjotr: To jsou cou*ry,které střídají chlapy jako kočka koťata

(24. 12. 2015 14:01)

hasmen: Krásné,slavné...

(24. 12. 2015 12:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy