Za celým projektem stojí moderátorka zpráv na TV Nova Emma Smetana, která se chopila organizace a jako pokaždé byla jako na jehlách, aby vše dopadlo, jak má. „Jsem nervózní, snad všechno klapne. Včera jsem natáčela nový sexy videoklip, to bylo skvělé, ale teď se moje myšlenky točí jen kolem bazaru,“ řekla sympatická kráska Blesku.

Největší zájem byl tentokrát o Ewu Farnou. Její bazarový koutek byl stále narvaný k prasknutí a fanynky si s radostí prohlížely její věci k prodeji. Zpěvačka také prozradila, co jí bylo v poslední době líto. „Mrzelo mě, že jsem se nemohla kvůli koncertu zúčastnit Slavíků a poděkovat svým fanouškům. Dneska si to ale vynahradím,“ uvedla. Na bazaru totiž také vystoupila a s ní další zpěvačky jako Marta Jandová, Debbie nebo zpěvák Pavel Callta.

Sporťák Martin Čermák se bazaru zúčastnil i se svojí expřítelkyní Kristýnou. Každý z nich však prodával v jiném patře. Naštěstí ale situaci dobře zvládli a naplno se věnovali zvědavým návštěvníkům. Podobně na tom byli i Jiří Mádl a herečka Eva Josefíková, kteří už také nějakou dobu netvoří pár.

Dobře se bavili také moderátorští manželé Zorka a Míra Hejdovi. Ti pojali dobročinný bazar jako souboj mezi sebou. Přemýšleli totiž, co do bazaru věnují, a když Zorku napadlo, že použije Mírovy videohry, on vyrukoval s tím, že za to půjdou do dražby i její šaty.

Fotogalerie
8 fotografií