„Pořad byl z obrazovek stažen kvůli StarDance. Na obrazovku šla ve stejném čase jako Videostop a ten nemohl její obrovské sledovanosti konkurovat,“ uvedl v Aha! dobře informovaný zdroj. Pawlowská natočila pět dílů a odvysílaly se pouze dva.

Nešlo tedy o to, že by diváky nezajímal znovu obnovený formát Videostopu. Televize Barrandov prostě nevybrala ten nejlepší vysílací čas. Sobota večer totiž patří StarDance, které sleduje 2,5 milionu diváků. "Velmi nevhodně zvolený čas," napsal divák na sociální síť.

Podle Aha! by se měl pořad na obrazovkách objevit zase v novém roce. Jestli se ale budou natáčet i nové díly, se zatím neví. Halina se do Videostopu zamilovala, a tak by pro ni byla rána pod pás, kdyby k natáčení nedošlo. Televize zatím mlčí. "V současné době to nebudeme komentovat," řekla Aha! mluvčí TV Barrandov Barbora Šenfeldová.

„Mluvím o lidech, které mám ráda. O těch, které nemám ráda, neříkám nic. Hovořila jsem třeba o své tchyni, protože báječně vaří a já ji ráda poslouchám. Navíc miluje soutěže, takže se mi to výborně hodilo,“ svěřila se ještě před odvysíláním prvního dílu 21. listopadu Pawlowská. Nyní nechtěla nic komentovat.

Fotogalerie
8 fotografií