„Nevím, jestli pan Karel Gott přijde. Záleží na tom, jak se bude cítit a co mu povolí lékaři. Rozhodně ho nepřemlouváme, protože nám všem jde především o jeho zdraví,“ řekl Blesku Jaroslav Těšínský z agentury Musica Bohemica.

A byť do poslední chvíle nebude jisté, jestli s rakovinou mízních uzlin bojující Gott do Státní opery zítra přijede, jeho fanynka Hannelore nechce nechat nic náhodě.

"Volá nám, píše e-maily a včera u nás dokonce byla osobně. A vymýšlí si všemožné, jen aby získala vstupenku na sobotní slavnost," řekl Blesku Těšínský. Němka vytrvale bombarduje žádostmi celou pořadatelskou agenturu.

„Jednomu říká, že je novinářka. Když nepochodí, na druhého spustí, že je Gottova nejlepší kamarádka. A letos dokonce přišla s tím, že začala zpívat a že jí jako zpěvačce vstupenku rozhodně dát musím!“ nevěřícně kroutí hlavou Těšínský.

Před 15 lety, kdy ještě Hannelore neznal, jejím prosbám vyhověl a už takovou chybu nehodlá opakovat. „Jestli se tudíž v Opeře objeví, nebudu věřit vlastním očím, protože nikdo od nás jí vstupenku nedal a nedá. Za to ručím,“ dušuje se pořadatel.

Fotogalerie
7 fotografií