Na střídavé péči o dceru Lindu (1,5) se sice domluvili, ale velký návrat se po rozchodu zjevně konat nebude. Důkazem toho byl novácký večírek pro obchodní partnery na Žofíně.

Lucie, která akci uváděla v minišatech a byla moc sexy, nevěnovala Michalovi jediný pohled! Jakmile odmoderovala, měla se rychle k odchodu. „Lucie vyšla obklopená kolegy před vchod, aby počkala na taxík, a Hrdlička se po chvilce vyřítil za ní,“ prozradil Blesku očitý svědek.

„Zatímco ona stále telefonovala, psala zprávy anebo potahovala z cigarety, on se zpovzdálí na ni koukal, jako by ji vyzýval k rozhovoru. Ona ale po celou dobu dělala, že ho nevidí,“ dodal náš zdroj.

Sporťák to šel, jak už má ve zvyku, okamžitě zapít. „Jakmile Lucie nasedla sama do auta, Michal se odjel taxíkem s partou, včetně mluvčí televize Nova, rozptýlit po pražských barech,“ svěřil Blesku svědek.

Od vstupu do svého oblíbeného baru na Vinohradech nepustil láhev s pivem z ruky a s partou, kterou tvořily převážně ženy, pokračoval dál v nočním tahu Prahou. Nevynechal ani vyhlášený bar u Staroměstského náměstí, kam se stahují pražské zlatokopky.

Fotogalerie
20 fotografií