Bývalí milenci Lucie Borhyová a Michal Hrdlička měli o víkendu každý jiné plány. Krásná a spokojená moderátorka zazářila na předávání cen Český slavík, kam přišla po boku kolegy Reye Korantenga. Přítomní muži na ní mohli oči nechat a usměvavá Lucka přiznala, že na ni čekají chlapi frontu.

Hrdlička, o kterého po rozchodu s Lucií už není tolik zájem, se musel hned pochlubit sobotním fotbalovým turnajem Josef Masopust Masters Cup. „Dokonce se nám podařilo celý turnaj ovládnout a po delší době jsem nastoupil po boku bráchy Tomáše a táty Václava. Všichni tři máme slávistickou minulost. I když já jsem toho ve fotbale dokázal nejmíň, ale alespoň o něm můžu kecat,“ vychloubal se na sociální síti.

Není divu, že teď o sobě dává vědět, kudy chodí. Patnáct minut slávy, které měl, se mu zalíbily a nechce o ně přijít ani bez Lucie. Nechává se proto fotit při práci, při přípravě na turnaj, v posilovně, na mejdanu s tenistkami a občas i se svou dcerou Lindou, kterou má s Borhyovou. Jsme zvědaví, jak dlouhou mu snaha dávat o sobě znát ještě vydrží. 

Fotogalerie
17 fotografií