Nikdy kolem Karla Gotta nebylo tak rušno jako letos! Zpěvák od jara změnil ve svém soukromém i pracovním životě snad vše, co se změnit dalo.

A tak se nabízí otázka: Cítil, že je nemocný, ulehne a bude potřebovat dokonalé soukromí – a proto se na to připravil? Nebo to snad už věděl?!

Vše začalo jeho jarním rozchodem s dlouholetou manažerkou a účetní Jaroslavou Herzerů (63) a s dvorním sekretářem a tajemníkem Janem Adamem (51).

Krátce nato zpěvákova manželka Ivana oznámila, že skončí ve VIP zprávách na Primě a následně v divadle. „Chci se naplno věnovat dětem a manželovi,“ prohlásila tehdy Ivana. Věděla snad už tehdy, že se s jejím mužem něco děje a bude potřebovat neustálou péči?

V průběhu jara pak Karel hodně zhubnul! Tehdy podle informací Blesku bojoval se střevními problémy. „To se může stát každému, není to nic neobvyklého,“ omlouval viditelnou ztrátu váhy.

„My teď doma hodně jíme rýži a mořské plody, tak proto jsem asi shodil,“ otočil najednou a vše sváděl na změnu jídelníčku. Jeho propadlé tváře a oči ale neznačily nic dobrého! Návrat z Finska po víc než 10 letech života v cizině nečekaně ohlásila Gottova dcera Dominika (41).

V závěru června se Gott svěřil, že mu profesor Jan Pirk (67) v IKEM diagnostikoval srdeční arytmii. Stalo se tak jen tři dny poté, co si i s Ivanou změnili telefonní čísla.

A čtyři dny poté, co si Gott najal jako tiskovou mluvčí Anetu Stolzovou (33). Jako by tušil, že bude brzy potřebovat někoho, na koho se odkloní zájem médií o jeho osobu.

Po prázdninách Karel podnikal větší kroky k ochraně svého soukromí. Začal opevňovat svou vilu na Bertramce. Kovový plot nahradil dřevěný. „Je to hlavně kvůli našim dcerkám. Chceme, aby měly dostatečně soukromí,“ obhajoval to tehdy.

Co když ale počítal i s větším soukromím pro sebe? V té době Karla na každém kroku střežili bodyguardi. Bál se snad, že se mu může udělat nevolno a bude potřebovat přesunout se do auta či soukromí? Vše do sebe podezřele zapadá!

Fotogalerie
13 fotografií