Podle dokumentů, které má Blesk k dispozici, se totiž nedávno odehrála parádní právní rošáda a dost možná i obchod jejich života!

Jako zázrakem se objevila pražská realitní společnost A – Trading s jediným akcionářem sídlícím na Kypru. Ta od české banky odkoupila dluhy Jakubiskových týkající se hlavně velkofilmu Bathory. Za kolik? To je prý tajné!

„Nemůžeme věc komentovat,“ řekla Blesku tisková mluvčí nejmenovaného peněžního ústavu. Teď je to tedy realitka, kdo může místo banky vymáhat miliony po Jakubiskových. K tomu však ještě nedošlo.

„Nemáme dohodnut alespoň prozatím žádný splátkový kalendář, k žádné úhradě zatím nedošlo. Naše společnost se bude snažit o dohodu, pokud nebude možná, budeme postupovat v souladu s právním řádem,“ napsal Blesku jednatel firmy Martin Koukola. Kdo obchod zprostředkoval, už nevysvětlil.

Doufá, že se mu nakonec peníze vrátí? „Detaily jakéhokoliv obchodního případu nekomentujeme,“ dodal jednatel. Jakubiskovi do uzávěrky dnešního vydání nebrali telefon ani nereagovali na SMS zprávu.

Fotogalerie
4 fotografie