Ten se na českou premiéru 24. bondovky nesmírně těší. „Jsem pozvaný, takže určitě vyrazím. Ale šel bych, i kdybych pozvaný nebyl,“ řekl Blesku český Bond.  Herec, který hrdinovi propůjčuje hlas od roku 2006, nejnovější trhák dosud neviděl.

„Spectre se zatím ještě do češtiny nepřeložil, takže to pro mě bude poprvé, a podle toho, co jsem četl, to bude skvělý příběh. Večer plný zážitků,“ smál se Dvořák.

Po tolika letech ve společnosti Jamese Bonda Dvořák přiznává, že pro něj má slabost. Nakazil se i jeho vášní pro martini, tedy koktejl z ginu a suchého vermutu s olivou na jehle.

Dokonce se účastnil barmanského kurzu 007 Mixology, aby se drink naučil míchat. „Je to zatraceně sexy pití! To je styl, kterému já neodolám,“ pochvaluje si Dvořák.

„A konečně jsem se dozvěděl, jaký je rozdíl mezi třepáním a mícháním!,“ dodává. Jenom pozor – současný Bond pije hlavně to, co sponzoři zaplatí, letos to třeba bude vodka Belvedere, luxusní polská režná vyráběná pro francouzský koncern LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Fotogalerie
13 fotografií