Tohle jsou fakta! „Karla Gotta přivezla Ivana do nemocnice skutečně minulou neděli. Měl potíže se srdečním rytmem, a proto podstoupil miniinvazivní zákrok, při kterém mu do těla vpravili stent, aby se zabránilo infarktu,“ řekl Blesku včera odpoledne pacient ze Slovenska, který s Gottem na patře ležel.

Tajně šel kouřit se „srdcem v tašce“ před vchod, kterým do budovy IKEM vchází jeho žena Ivana. „To pan Gott ještě ležel v pátém patře kardiocentra ve VIP pokoji,“ dodal muž, který si nepřál uvést jméno.

Po zákroku se ale ukázalo, že Gott má ještě jiný problém ‒ a to v břiše! Několik dní mu bylo nevolno, a tak profesor Jan Pirk (67), který se o Gotta staral, nechal zpěvákovi udělat další vyšetření.

Zpěváka po nich ihned převezli na chirurgii, kde ho v úterý v poledne operovali. Od zákroku, který trval tři hodiny, leží Slavík na ARO chirurgické kliniky IKEM, která řeší břišní onemocnění.

Kardiolog Pirk ho tam navštěvuje proto, že má strach o jeho narkózou oslabené srdce. Jinak se ale o zpěváka stará tým špičkových chirurgů, který Pirka o všem informuje.

Fotogalerie
12 fotografií