Živý slon se na ulici neobjevil náhodou, ale byl hlavní atrakcí nově otevřené asijské restaurace. „Slon k Asii neodmyslitelně patří, takže jsem neměla na výběr a chtěla jsem být první, kdo dostane slona do centra. Naštěstí mi pan Berousek vyšel vstříc a slona přivezl,‟ řekla Blesk.cz Agáta, která majitelům pomáhala se slavnostní otvíračkou.

Prachařová má opět hubnoucí období, prý má dole pět kilo. Naštěstí se to neodrazilo na jejím poprsí. V těsných šatech její obří dekolt doslova bil do očí. I místní indonéský šéfkuchař Ari Munandar měl co dělat, aby nespadl do pánví, když jeho kuchyní vyprsená modelka prošla.

„Všechno je to o dokonalé podprsence, když chcete, prsa máte, když ne, nemáte,‟ vtipkovala moderátorka.

Na akci nechyběl moderátor Libor Bouček s přítelkyní Gábinou. „Asijská kuchyně je nejstarší a nejtradičnější. Miluju balanc chuti a možnost zkombinovat leccos. Je zdravá a chutná, a mít všechny asijské chutě na jednom místě, je ideální. Konečně asijský ráj,‟ netajil své nadšení Libor. Do Asian Templu zavítala i moderátorka TopStar magazínu Eva Perkausová, Martina Gavriely, Gábina Partyšová nebo Monika Leová.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v talk show: Synovi změním jméno, jeho otec nesmí do Čech! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová