V polovině srpna kardiochirurg z IKEM Jan Pirk (67) informoval, že se Karlu Gottovi daří lépe, zopakoval ale přímo do éteru rádia Frekvence 1, že by se měl Slavík stále šetřit.

„Dostal jsem prášky, které mi zabraly, takže vše už je v pořádku,“ kasal se odpočatý Gott v srpnu po návratu z dovolené ve Španělsku.

„Nechci si připouštět myšlenku, že bych měl zvolnit, protože ta by dala celému tělu signál: pozor, ubírám… A to by se projevilo v mé interpretaci,“ nechal se slyšet zpěvák. Svým slovům bohužel dostál a začal opět koncertovat.

A už v září se na trampském festivalu chlubil: „Je mi už tak dobře, že ty léky klidně můžu odhodit v dál.“

Podzim měl nabitý jak zahraničními koncerty, tak těmi tuzemskými. Stihl vystoupit také na dvou velkých narozeninových oslavách – Ladi Kerndla a Petra Salavy. Ta druhá proběhla před čtyřmi dny a faktem je, že diváci byli z Gottova vystoupení tak nadšení, že ho potleskem několikrát vyvolali zpět na pódium.

V úterý večer se měl Gott i s manželkou Ivanou objevit na otevírací party japonské restaurace. Odpoledne byl však náhle hospitalizován v IKEM a podle informací Blesku se musel podrobit operaci.

Fotogalerie
12 fotografií