„Měl jsem o něj zájem. Vše se asi odvine hlavně od jeho situace. V létě jsme se nedohodli, tehdy se rozhodl zůstat na Nově. Že by k nám měl přejít nyní, jsme ale zatím neřešili,“ řekl deníku Aha! Tomáš Radostínský, šéfkomentátor O2 Sport.

Zdroj, který si nepřál být jmenován, ale tvrdil trochu něco jiného. „Michal od nás dostal další nabídku, jen se o tom nesmí veřejně mluvit…Teď záleží na tom, co udělá. Na Nově ho podle mě už nemá co držet, tak uvidíme.“

Podle informací deníku Aha! se Lucie Borhyová snažila Michala Hrdličku přesvědčit, aby zůstal na Nově, už když dostal první nabídku z O2 Sport. „Tu nabídku jsem velmi pečlivě zvažoval. Nakonec zvítězila loajalita k zaměstnavateli a rozhodl jsem se s Novou prodloužit kontrakt,“ uvedl tehdy Hrdlička.

Nyní to ale asi bude pro Michala velké rozhodování. Po rozchodu s Lucií už ho na Nově nemá co držet. Kdyby se ale rozhodl odejít na jinou televizi, a Nova by ho nechtěla kvůli jejich smlouvě pustit hned, bude muset sporťák přežít dvouměsíční výpovědní lhůtu.

Fotogalerie
8 fotografií