Ve velmi otevřeném rozhovoru v posledním Blesk TV magazínu třeba prohlásil: „Tchyně s námi naštěstí nebydlí, a tudíž nám do ničeho nemluví. Vím, že v jedné domácnosti bych s ní být nemohl. Nezvládl bych to. Je to moc velitelskej typ člověka a já se nerad hádám.“ Ve své televizní show je prý ještě milá oproti tomu, jak drsná umí být ve skutečnosti.

Moničina odpověď? Ta půtky se zeťákem přiznává, jinak ale mluví velice smířlivě... „Moje problémy s Josefem pramení z toho, že jim říkám věci na rovinu. Já prostě bordel nesnesu!“ vysvětlila Monika, proč ji Pepa označuje za nejpříšernější tchyni na světě.

S nadhledem přejde i to, že na sociální síť jednou napsal známý vtípek, že »tchyně a uzený jsou nejlepší studený«... „To je spíš takové škádlení. On dobře ví, že ho mám ráda, a taky vidí, že jsem dobře vychovala svou dceru, a je mi za to vděčný,“ reagovala Ornellina matka.

Dceru prý nevychovávala jen v otázkách sexu. „V tom je Ornellka velká znalkyně a přebornice! Sama bych se od ní mohla učit,“ směje se Štiková.

Fotogalerie
6 fotografií