Modelka Vlaďka Erbová už evidentně nabrala trochu síly a cítí se o mnoho lépe. "Jsem stále ve Slaném na jednotce intenzivní péče pod drobným dohledem lékařů a skvělého zdravotního týmu, kterým patří mé velké poděkování," informovala své fanoušky na sociální síti.

"Od předchozího týdne se výsledky zlepšily o 100 %. Jen to není klasická viróza, teď už dobrat léky, čas, klid, jídlo, energii...," vyslovila své přání modelka. Snad se jí tedy splní.  

Přiznala také, jak to s jejími lékařskými výsledky vypadá. "Jelikož nález nebyl a není malý, musím být trpělivá, než se vrátím domů, následně do klasického procesu. Ono se nic neděje náhodou, asi jsem měla zvolnit," zauvažovala modelka. A zřejmě to bude pravda, protože v poslední době si na bedra naložila opravdu hodně.

Nejenom že se v médiích propíral její vztah s mladým hokejistou Michalem Gulašim a rozvod s manželem Tomášem Řepkou, ještě se musela přestěhovat z vily v Černošicích a zvládat péči o dvě děti. Možná právě proto krásnou modelku přemohl zákeřný zápal plic a musela být převezena do nemocnice na JIP.

Fotogalerie
7 fotografií