Dobrovolně se stáhla do ústraní. „Rozhodla jsem se být ženou v domácnosti, protože když jsem dala na misku vah být v byznysu, nebo s rodinou, tak nebylo o čem přemýšlet,“ svěřila se Blesku máma Samuela (15) a Natálie (7). „Rozhodně to není ale tak, že bych se doma nudila,“ dodala. O blahobyt rodiny se stará Chlebeček, který je podnikatel a zřejmě se mu daří.

A protože je také »máma« všech VyVolených, nemohla chybět na jejich sobotním setkání. „Děti jsem musela vzít s sebou, protože mi je po smrti maminky neměl kdo hlídat. Navíc jsem netušila, že jde o veřejnou akci,“ vysvětlila, proč se po dlouhé době objevila ve společnosti. „Přijít jsem musela, protože každého z nich nesmírně obdivuji. Naučili mě nesoudit lidi na první pohled,“ řekla s tím, že do páté řady reality show už by nešla.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Pergnerová: Proč jsem zahodila svou kariéru? Řeknu vám to! David Turek, Petr Soukup

Syn Samuel působí, jako by z oka vypadl moderátorčině partneru Chlebečkovi. Není to ale tak. S pravým otcem Samuela se Tereza potkala ve svém nejbouřlivějším životním období a jeho jméno tají. Početí syna byl pro ni zázrak a nechala si ho vytetovat na břicho ještě před porodem. „Tady ten krásný patnáctiletý kluk se dnes věnuje bojovému umění a jednou mě bude před všemi bránit,“ prozradila pyšně.

Video
Video se připravuje ...

tereza pergnerová David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
10 fotografií