Ve světě modelingu se mladé dívky a chlapci teprve rozkoukávají. Na finále soutěže, které se konalo ve Španělském sálu Pražského hradu, si odbyli svou premiéru na přehlídkovém mole, kde je sledovaly desítky lidí.

Ze všech finalistů ale nakonec přísnou porotu nejvíce uchvátila čtveřice českých a slovenských finalistů. Z Česka vyhrála nádherná blondýnka Aneta Měšťanová. O to větší překvapení bylo, když se po svém vítězství rozesmála na všechny strany a její nepřehlédnutelný předkus zdobila kovová rovnátka.

Aneta se tak stala inspirací pro ostatní dívky, které mají z nevzhledných drátků na zubech komplex. Kdo ví, možná právě rovnátka, která Anetu odlišila od ostatních dívek, ji dostaly až na samotný vrchol slavnostního večera.

"Je to úžasný pocit, vůbec jsem to nečekala," řekla Blesk.cz Měšťanová po velkém finále. Nyní ji čeká účast na světové soutěži Elite Model Look a do té doby musí pořádně dopilovat chůzi. "Ze začátku to moc nešlo, ty boty byly nepohodlné, ale teď už je to dobrý," libovala si Aneta, která se chůzi na mole teprve učí.

Z mužů za Čechy vyhrál patnáctiletý Kristián Černík, který rovnou přiznal, že je singl a že doufá, že se nyní nějaká slečna ozve. Ze Slovenska si pomyslnou korunku krásy odnesla Lea Novosedliaková (17) a Dominik Oravec (18).

Fotogalerie
9 fotografií