V to, že by Podzimková mohla uspět v konkurenci 62 dívek z nejrůznějších koutů světa, ani nedoufala. „S modelingem jsem začala poté, co mě objevil scout v obchodním centru. Následně jsem se probojovala do finále české soutěže Elite Model Look a tím to všechno začalo. Vůbec jsem nedoufala, že bych takhle mohla zaujmout. Jsem za to ráda,“ svěřila se Bára.

Kromě prvního místa si z čínského Šen-čenu přivezla i výhru v přepočtu 405 000 Kč. „Výdělky si budu šetřit do budoucna,“ řekla Nedělnímu Blesku v pátek krátce po svém příletu na Letiště Václava Havla, kde ji vítali pyšní rodiče.

Ti ji v kariéře podporují a z jejího úspěchu v soutěži, která nastartovala kariéru například Cindy Crawford (48) nebo Gisele Bündchen (34), mají radost.

„Ale jsme domluvení s agenturou, že máme podmínku, aby dodělala školu. Musí se to zkrátka skloubit, škola je pro nás důležitá,“ mají jasno rodiče o Báře, která studuje osmileté gymnázium v Příbrami.

Video
Video se připravuje ...

Předsedkyně poroty soutěže krásy Banášová: Žebrala jsem o to! Kristýna Léblová, Petr Soukup, Jaroslav Bouda

Češky, které zabodovaly za hranicemi

Monika Žídková (37)

V roce 1995 vyhrála Miss ČR a později se stala i nejkrásnější dívkou Evropy.

Taťána Kuchařová (26)

Miss ČR 2006 získala jako historicky první Češka prvenství na světové soutěži Miss World 2006.

Denisa Dvořáková (25)

Raketový start kariéry dnes velmi úspěšné Denisy odstartovalo vítězství na světovém finále soutěže Elite Model Look 2006.

Linda Vojtová (29)

V modelingu se pohybuje od třinácti let. V patnácti letech se stala vítězkou celosvětového finále Elite Model Look 2000.

Tereza Fajksová (25)

Blesk Česká Miss Earth 2012 uspěla na Filipínách, kde získala korunku Miss Earth 2012.

Eva Klímková (17)

Před soutěží neměla s modelingem vůbec žádnou zkušenost, ale i tak na plné čáře zvítězila v roce 2013 na světové soutěži Elite Model Look.

Fotogalerie
18 fotografií