„Bohužel se stalo to, že tady dnes není Klárka s námi. Čeká na pracovní povolení, které automaticky dostává, když dokončí studium vysoké školy v Americe,“ svěřil smutně Blesku David. Jeho dcera odjela za velkou louži studovat, když bylo jejímu synovi Sebíkovi něco přes rok.

S jeho tátou se rozešla ještě v požehnaném stavu, a tak nad chlapečkem převzal ochranou ruku hudebník spolu s manželkou Marcelou (53). Ti se však Kláry na koncertě nedočkali.

„Bohužel to pracovní povolení ještě nedostala a stále musí čekat na ten papír. A jakmile ho dostane, tak přijede na tři měsíce a pak musí jet zpátky a musí tam rok pracovat,“ řekl David o dceři, která se doma ještě nějakou dobu ukázat nechce.

Video
Video se připravuje ...

Narozeniny Michala Davida: 7 měsíců příprav a 18 000 hostů! Eliška Vinterová, Petr Soukup

Přesto, že malého Sebíka vychovávají jeho prarodiče, nedostatkem citů ke své mamince netrpí. „Přes skype jsou se Sebíkem v kontaktu skoro ob den. A jednou za tři měsíce sem Klára přijede, tak na těch 14 dní, takže se vidí dost často,“ prozradil Michal, který je rád, že vnuka má.

„On už je zvyklý, že je ty skoro čtyři roky pryč, takže už to bere v pohodě. Ale vždycky když přijede, tak se na ni hrozně těší. Jakmile přijede Klára, tak jsme všichni aut a v tu chvíli jsme nezajímavý, to je jen maminka, maminka,“ řekl hitmaker.

Kam chce jít studova dcera Michala Davida?
Autor: Blesk
Fotogalerie
2 fotografie