Vypadalo to, že herečka žije už tři čtvrtě roku spokojeně v Rehabilitační nemocnici Beroun. Bohužel – není to tak zcela pravda...

Podle našich informací tam Brejchová nešťastně upadla a zlomila si krček! Stehenní kost byla vážně poškozena, a tak herečka absolvovala v pražském Motole operaci a v současné době pobývá v tamější léčebně dlouhodobě nemocných.

„Paní Brejchové byl v motolské nemocnici v lednu vyměněn kyčelní kloub. Operace dopadla dobře,“ dozvěděl se Blesk z důvěryhodného zdroje. Po zdárném zákroku se herečka ještě vrátila do svého druhého domova v Berouně, už ale jen na čtyři měsíce.

Koncem minulého týdne ji převezli do motolské LDN. „Paní Brejchová má vlastní pokoj a je o ni opravdu nadstandardně postaráno,“ dodal náš zdroj. Dcera Tereza Brodská (47) nechtěla maminčin zdravotní stav jakkoliv komentovat.

7. října 2013

Brejchová zkolabovala ve svém vršovickém bytě. V bezvědomí ji našla dcera Tereza Brodská a přivolala záchranku. Ta převezla herečku do FN Královské Vinohrady.

22. října 2013

Tereza zařídila vážně nemocné matce, která trpí odumíráním bílé hmoty mozkové, pobyt v rehabilitačním centru na pražských Malvazinkách.

září 2014

Lékařům i dceři je jasné, že herecká legenda se už neobejde bez nonstop péče 24 hodin. Druhý domov získává v Rehabilitační nemocnici Beroun.

leden 2015

Brejchová v Berouně nešťastně upadla a zlomila si krček. Převezena byla do motolské nemocnice, kde podstoupila operaci endoprotézy kyčelního kloubu.

červen 2015

Jana se loučí s Berounem a natrvalo je hospitalizována v LDN v Motole. Tereza, která žije na Smíchově, může matku navštěvovat od rána do večera.

Fotogalerie
7 fotografií