Dominika vycestovala na Tureckou riviéru s přáteli a ukazovala sexy postavu v plavkách! „Turecko byla jasná volba - přemluvila mě moje kamarádka Šárka. Na Tureckou riviéru jsem se vydala hlavně kvůli zeleni a palmovým zahradám,“ řekla prsatá modelka.

Playmate se na pláži v tureckém Side opalovala nahoře bez! „I když je to islamská země, tak se tu nebojím. Turci nejsou žádný fanatici a navíc jsou to pěkní chlapi. Je tu klid i pohoda,“ přiznala Mesarošová, která je sedm měsíců bez partnera. Na pláži se sice opalovala s neznámým mužem, ale je to prý pouze kamarád! „Je to můj kamarád a kadeřník, který je bohužel i jinak orientovaný,“ dodala.

Blonďatá dračice jela načerpat energii kvůli špatnému počasí u nás v republice, protože v Turecku je krásně po celou letní sezonu. „Potřebovala jsem relax, abych načerpala novou energii na můj další projekt, který realizuju s Fantasy Travel. A také abych si prohlédla celou destinaci a vybrala vhodnou lokalitu pro příští ročníky!“ řekla nám sexbomba!

Modelka se pyšní dokonalým tělem, a tak neměla problém na pláži ukázat skoro všechno! „Chodím pravidleně cvičit a v jídle se v Česku omezuji, ale tady to nejde. Všude je tolik lákadel, že jím od rána do večera a zdejší kuchyni miluji,“ zakončila Mesarošová.