Herec Martin Písařík se rozhodl vyvést svoji přítelkyni Michaelu Sýkorovou, se kterou má synka Patrika, na dobročinný bazar Emmy Smetany. Do dražby věnoval zajímavé věci, jednou z nich byly francouzské hole. „Je to památka na dobu, kdy jsem měl vykloubenou kyčel. Tenkrát mi strašně pomohly, bez nich by to nešlo. Nějak jsem je pak opomněl vrátit nebo co a včera je našel. Doufám, že už je nebudu potřebovat, a tak jsem je vzal s sebou. Možná se budou, i když to nikomu nepřeju, hodit,“ vysvětlil.

Zatímco herec předváděl ostatním, jak se správně hole používají, jeho přítelkyně Michaela se starala o jejich synka Patrika. Ten byl vysmátý a laškoval se všemi „tetami“, kterým se dostal pod ruku.

Video
Video se připravuje ...

Záletný Písařík: Podělal jsem to, ale může za to Mádl! Jan Jedlička, David Turek

Iva Pazderková se malému Patrikovi zřejmě líbila, protože ji zahrnoval dětskými úsměvy. A herečka Eva Josefíková na něm také mohla oči nechat. Je tedy jasné, že chlapeček je nejenom svému tatínkovi extrémně podobný, ale také zdědil charisma, kterým si dokáže získat každou ženu. Nejenom svoji maminku.

Herec Martin Písařík je známý svými úlety s jinými ženami, při kterých byl i načapán. „V poslední době jsem se hodně zklidnil. Může za to i fakt, že tu momentálně není Jirka Mádl, se kterým chodím pařit, a pak se moc nekontroluji,“ prozradil Blesku. Herec se nad sebou zamyslel. „Rodina je teď pro mě na prvním místě a musím přiznat, že v synovi začínám vidět sám sebe. Dokonce už začíná balit kamarádovu dceru!“ dodal pobaveně.

 

Fotogalerie
10 fotografií