Po vlně kritiky za to, jak nečekaně a beze slova vysvětlení z muzikálu odešla, napsala Ivana Gottová nakonec Blesku SMS zprávu, v níž potvrdila, že důvody jejího odchodu jsou zdravotní. „Ano, bohužel, je to kvůli tomu. Doufala jsem do poslední chvíle, že se dám dohromady. Ale není to, bohužel, možné. Je mi to líto, divadlo mě moc baví,“ sdělila.

Producentka Přízraku Londýna Ema Krahulíková byla ale o poznání sdílnější a servítky si s Ivanou nebrala. „Minulý týden mi telefonicky oznámila, že nemůže hrát. Postavila mě před hotovou věc, že její roli bude hrát kolegyně Bára Chybová s tím, že asi vím, co se kolem ní děje. Jako producentka jsem neměla tušení, že za mými zády probíhá nějaké přeobsazování rolí,“ řekla ve velkém rozhovoru pro deník Aha!.

S neprofesionálním jednáním Gottové se nehodlala smířit, a tak si s ní sjednala schůzku, aby věc projednaly mezi čtyřma očima. Nakonec těch očí bylo ale šest. Ivana totiž s sebou vzala i svého manžela, Karla Gotta (75). „Ukázala mi potvrzení od lékaře, že má velké problémy s páteří a při každém pohybu ji chytá migréna, ze které zvrací. To potvrdil i její manžel. Do té schůzky nikdy žádný problém nezmínila,“ řekla Krahulíková.

Mistr si prý jejich rozhovor vyslechl a celou dobu seděl mlčky. „Vlastně jsem nechápala, proč ho tam přitáhla,“ podivila se producentka, kterou teď mrzí, že za Ivanino obsazení bojovala.

 

Podívejte se na dnešní Bleskové zprávy:

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Uprchlíci v dovolenkovém ráji Čechů a Gottová na útěku! Blesk TV

Fotogalerie
8 fotografií