Bez vysvětlení či udání důvodu manželka Karla Gotta Ivana Gottová nečekaně oznámila, že na další představení muzikálu Přízrak Londýna už nepřijde. "Ještě jsem s ní ani nemluvil. Jenom oznámila, že už hrát nebude, a jsem z toho osobně v šoku. Měla hrát teď v pátek a sobotu," svěřil se zaskočený Lumír Olšovský. Přitom ještě všichni mají v blahé paměti to, jak pilně se Gottová na divadelní roli připravovala, jak se na ni těšila a jak ji po premiéře chválil Karel, který Ivaně v publiku nadšeně aplaudoval.

"Musím zjistit, kvůli čemu to je a jaké jsou vlastně důvody jejího odchodu," dodal režisér. Podle něj se v této situaci ukázalo, že Gottová nemá absolutně žádné zkušenosti z divadla. Profesionální herci by své kolegy nenechali ve štychu, i kdyby byli nemocní. "Je to zodpovědnost za celek, a to Ivana nemá," dodal.

Sama Gottová mlčí, neodpovídá na SMS. Jisté však je, že v tichosti z nějakého důvodu mizí z očí veřejnosti. Z VIP zpráv, které moderovala, odešla na konci dubna. Jako důvod uvedla, že se chce věnovat manželovi a dcerám.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Uprchlíci v dovolenkovém ráji Čechů a Gottová na útěku! Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií