Nevlastní syn Zdeňka Pohlreicha Honza už měsíc randí s novou přítelkyní Péťou. Poznali se spolu ve škole, ale do stejné třídy nechodí. Petra je o rok starší a chodí do deváté, zatímco Honza do osmé. Honza se rozhodl představit přítelkyni rodičům ve velkém stylu, vzal ji s sebou na křest a tam ji přede všemi líbal.

„Jsme spolu asi měsíc,“ říká Honza hrdě a v klidu otituloval Péťu jako svoji přítelkyni. Zdeňkovi k nové knížce také společně pogratulovali. „Je moc milá. Ona se prý dobře učí, tak snad ho tím taky trochu nakazí,“ smála se maminka Zdeňka.

Mladší syn Pohlreichových Martin se zatím skamarádil s hercem Martinem Dejdarem (50), který byl na křest pozván jako kmotr knihy. Dejdar začal předvádět hlas Barta Simpsona a tím si malého Pohlreicha získal. Mladší Martin nemohl uvěřit, že před ním vážně stojí ten pán, co dabuje Simpsonovy.

Na závěr Zdeněk Pohlreich věnoval svoji knihu své manželce, která si teď procházela náročným obdobím kvůli rakovině, kterou však zdárně poráží. „Chtěl bych ji věnovat své statečné ženě Zdeničce, se kterou teď máme hromadu času přemýšlet o tom, co je v životě dobře a co blbě. Jak víte, není to teď úplně jednoduché,“ řekl Pohlreich zamyšleně.

Fotogalerie
10 fotografií