Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Eva z Discopříběhu po 28 letech: 5 drsných momentů, které zamávaly jejím životem

/
  • Jak Marianě Konečné změnila role Evy z Discopříběhu život?
    8. května 2015 ● 18:56

    Nezapomenutelnou blondýnku Evu z Discopříběhu Marianu Slovákovou, dnes už Konečnou (43), po které v roce 1987 toužili všichni muži a ženy jí záviděly, potkalo v životě několik zvratů. Má za sebou pět zásadních momentů, které jí pokaždé změnily život od základu.

  • 1.

    Discopříběh

    Marianu Konečnou objevila před mnoha lety vedoucí Bílého divadla v Bratislavě Nina Zemanová, která ji doslova vytáhla z diskotéky. Ve čtrnácti se zúčastnila konkurzu do hudebního filmu Discopříběh a zabodovala. V patnácti byla po celém tehdejším Československu známá jako krásná Eva, do které byl zamilovaný Rudolf Hrušínský. K její smůle se po premiéře filmu už žádný jiný režisér s pracovní nabídkou neozval.

    Mariana jako Eva z Discopříběhu 1 s Rudolfem Hrušínským
    Autor: Facebook

  • 2.

    Paříž s Evou Herzigovou

    Kromě herectví přičichla i k modelingu. Měla velké možnosti prosadit se v Evropě, i přes její malou výšku si ji šéfka modelingové agentury Madison Models vybrala. „V roce 1989 jsem měla možnost vycestovat s Evou Herzigovou. Vzpomínám si, že když vcházela tenkrát do místnosti Eva Herzigová, nedávaly jsme jí žádné šance. Těžko odhadnout, jak by to tehdy vypadalo, kdybych se rozhodla pro Paříž,“ svěřila se Mariana v týdeníku Téma.

     

    Mariana Slováková zahodila příležitost stát se světovou topmodelkou.
    Autor: Facebook.com
  • 3.

    Žila se Švýcarem, kterému se zabila celá rodina

    V osmnácti se odstěhovala do Německa, kde žila s fotografem. Vztah ale nevyšel a Mariana se zamilovala do švýcarského bohatého podnikatele, s nímž procestovala celý svět. „Když jsme se seznámili, byla jsem mu velkou oporou. Zemřeli mu devítiletý syn s manželkou, její sestrou, jejím manželem a jejich osmiletým děvčátkem. Všichni zahynuli při autonehodě na dálnici ve Švýcarsku, poznali je až podle chrupu. Byla to strašná tragédie, chtěl se tehdy zastřelit,“ vzpomíná Konečná.

     

    Mariana mohla být také úspěšnou modelkou.
    Autor: Facebook

  • 4.

    Sama požádala manžela o ruku po 15 letech chození

    Eva z Discopříběhu se se Švýcarem po pěti letech rozešla a vrátila se zpět  na Slovensko. Tam poznala svého budoucího manžela, s nímž má dnes dcerku. Randili spolu 15 let, než Marianě došla trpělivost. „Vzali jsme se v květnu na moje narozeniny. Předtím na Vánoce jsem mu dala pod stromeček vyplněné dokumenty ke svatbě. Vlastně jsem ho požádala o ruku,“ prozradila Mariana, jejíž manžel je ortoped.

    Mariana Konečná se svým manželem ortopedem
    Autor: Facebook

     

  • 5.

    Při porodu měla 27 nepřijatých pracovních hovorů

    V Bratislavě provozovala prodejnu na hlavní křižovatce, která jí vydělávala dost peněz. V šestém měsíci jí ale ze dne na den zvýšili nájem na astronomický trojnásobek. „Ještě když jsem rodila, tak mi vezl kamion z Polska dlažbu. Na telefonu jsem měla během porodu sedmadvacet nepřijatých hovorů!“ svěřila se s tím, že první, na co se ptala po porodu, nebyla voda, ale telefon. Dnes už tolik nepracuje, věnuje se dceři a je spíš ženou v domácnosti než dravou podnikatelkou.

    Mariana Konečná, dříve Slováková
    Autor: Facebook

    Fotogalerie
    7 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

atakdale: opravdu děsivý, chudák ženská

(23. 07. 2015 12:28)

wooligan: to byl teda sakra drsný život, to mne poser ty vole

(23. 07. 2015 08:14)

majojo: Trhnout mezi dveřma. To by byl první a poslední drsný moment v jejím životě.

(09. 05. 2015 17:17)

majojo: Takhle drsný momenty bych v životě fakt chtěla zažít. I repete bych si dala.

(09. 05. 2015 17:15)

maestro.kuk: Pořád je to pěkná ženská, kam se na ni hrabou ty dnešní vychrtlé babochlapice s kobylími obličeji vycpané silikonem, kolagenem, botoxem a s našitými vlasy. A ten strašlivý příběh - to zas Pleskači jako vždy... se ztrapnili.

(09. 05. 2015 15:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy