„Krásná událost,“ glosoval Šlégr svou vlastní svatbu při pohledu na fotky, které mu Kraus s pořadu Show Jana Krause na FTV Prima ukazoval. Moderátora poopravil, že do toho s partnerkou Lucií Královou praštili po čtyřech letech společného soužití.

„A kdo na to tlačil?“ vyzvídal Kraus. „Já se musím přiznat, že asi já,“ reagoval Šlégr. „Já si myslím, že je to prostě správně, když se dva lidi mají rádi, mají okolo sebe děti, tak by se měli vzít. My jsme tak učinili a já jsem za to strašně rád,“ dodal.

Královou si novopečený vítěz extraligy ledního hokeje, ale také bývalý poslanec Šlégr vzal 1. května v Golf Resortu Barbora v severních Čechách. Nechyběly ani jejich děti – Šlégrova dcera Jessica a Luciini synové Richard a Robert.

Do Show Jana Krause však vyrazil Šlégr bez své nové manželky. Společnost mu totiž dělal hokejový parťák z Litvínova, brankář Pavel Francouz, jeden z klíčových mužů litvínovského týmu, který se dočkal vítězství v extralize poprvé v historii. Šlégr, který do studia dorazil v tričku „Mistři“ a s medailí kolem krku, tak šťastnější momentálně patrně být nemůže.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Králová: Šlégr a jeho dcera jsou teď moje rodina! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
12 fotografií