"Tady u nás v Česku nejsou moc na módu podmínky," upozornil vážený host Show Jana Krause, módní guru Blesku Františka Čížková. "Já jsem se původně věnovala módě a dělala jsem ji," pokračovala známá módní kritička s tím, že pracovala jako oděvní výtvarnice a v jejích komentářích jde o ryze subjektivní hodnocení. "Podstatné je, abyste tu kritiku podepřeli nějakým argumentem, proč si to myslíte, a to si troufám říct, že dělám," dodala Františka.

Právě móda byla jedním z prvních témat, které s Janem Krausem Františka řešila. "Já mám rád černou, koukám, že vy taky," narážel Kraus na Františčin elegantní outfit. A přidal úsměvnou historku: "Takhle jsem šel jednou celej černej po Praze a zastavil mě takový pán, asi taky takový přes módu, a říká: Proč jste celej černej? To je moje věc, a kdybyste mě nechal, bylo by to lepší. A on mi řekl: Berete druhým světlo." "Tak to nebyl přes módu, to byl přes něco jiného," reagovala Františka.

Společně však také zavzpomínali na nehodu, kdy Františku porazilo v lednu 2013 auto na přechodu pro chodce v Praze u metra Háje. "Při vaší tělesné konstituci je ohromné, jak jste se z toho dostala," vysekl Kraus Františce poklonu.

Dalším tématem pak byla mentální anorexie. "Můj druhý exmanžel mi neustále říkal, že jsem tlustá. A když vám to ten člověk říká 17 let, tak tomu i uvěříte," upozornila Františka. I díky přítomnosti doktora Hradila se dále řešilo hlavně zdraví, které je, jak všichni víme, to nejdůležitější. Došlo však na několik úsměvných momentů. A Vítězslav Hradil dokonce nabídl Františce schůzku a prohlídku.

Módou to přitom začalo, módou i skončilo. "Monika patří k těm VIPákům, kteří se neustále hodnotí. Většinou je velmi dobře oblečená," pronesla Františka o Monice Absolonové. "To jste mě úplně překvapila," reagovala zpěvačka a nadhodila téma – svatba Ilony Csákové a hodnocení šatů nevěsty. "Když si myslím, že ty šaty nejsou úplně tak, jak by měly být, tak to napíšu. I s tím, že potom slyším výhrady, a chápu, že nevěsta je z toho jemně zjitřená. Ale to je showbyznys," dodala módní guru Františka.