Rázlová sice nikoho nejmenovala, ale bylo jasné, že má na mysli slavné muže, kteří se stali v staršími otci. Gott, Menzel, Šíp, Saudek...

"Média nám nastolila takový názor, že vztah staršího muže s mladší ženou je strašně fajn. Ale v těch konečných důsledcích to taková pohádka není! Lidé by si měli uvědomit, že tyto páry dělají ze svých čerstvě narozených dětí budoucí sirotky! Mít v osmdesáti dítě s mladičkou milenkou je podle mě nezodpovědné a naše společnost se bohužel tváří, že je to v pořádku," rozohnila se Rázlová v Ungeltu.

"Nemám právo strefovat se do někoho konkrétního, do toho mi nic není. Dobře, já neříkám, celebrity možná jsou finančně zabezpečené a tyhle své potomky uživí. Normální lidé je ale mají za vzor a tohle jejich chování přebírají. Co potom s těmi dětmi bez tatínků a bez finančních prostředků bude," pokračovala v litaniích Regina, která si zahraje ve hře Mezi úterým a pátkem.

V připravované hře si manžela Reginy zahraje ředitel Ungeltu Milan Hein, jejich dceru Petra Nesvačilová a jeho milenku Jitka Čvančarová. Premiéru má hra 21. dubna.