Do divadla Hybernia se na Míšinu show přišlo podívat 800 diváků. Mezi nimi i zpěvaččin přítel Thomas a rodiče, kterým na konci poděkovala za to, že se dva měsíce, kdy ona dřela na show, starali o její dceru Elišku.

V programu Míša představuje největší okamžiky své kariéry. Ale proč zapomněla na Petera Kovarčíka?

V mém příběhu nevystupují konkrétní postavy, ale spíš postavy, jako je Závist nebo Láska. Na Petera by možná seděla postava Mistra show,“ svěřila se Blesk.cz zpěvačka, která se nedávno od jednoho kamaráda dozvěděla, že si Kovarčík den před svým náhlým skonem stěžoval na bolesti břicha.

Prý říkal, že ho bolí břicho a je mu špatně od žaludku. Ale je mi záhadou, že místo aby šel k lékaři, kam běhal s každým píchnutím, si šel lehnout domů,“ míní Nosková. Pár hodin nato zemřel na prasklý žaludeční vřed.

Představení je velmi tanečně náročné, Nosková vystřídá několik tanečních stylů a kostýmů. O choreografii se postarala Zuzka Pokorná a Martin Goga. Natálce Grossové, která v show stepuje, udělala choreografii sestra Denisa.

„Dva první kostýmy, které jsou hrozné, jsou z mé dílny, což všichni hned poznali. A zbytek je už od mého stylisty Lukáše Macháčka,“ pochlubila se.

Představení má nádech americké show, a tak není divu, že už se jedná o tom, že by se hrálo pravidelně.

Video
Video se připravuje ...

Nosková o mrtvém miliardáři a drsné šikaně! Vytřeli se mnou podlahu! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
17 fotografií