Zounar byl s produkční Simonou Brdičkovou dlouhých 13 let, začali spolu bydlet už po třech dnech své známosti. Pak se narodila Claudie a dvojice i přes časté hádky a krize plánovala svatbu. Čekali však, až bude dcera větší, aby si roli družičky mohla pořádně užít. Jenže k tomu už nyní nedojde.

Seriálový herec Bob Švarc přiznal, že už téměř dva roky spolu se Simonou nejsou. Tak dlouho to tutlal, až se nakonec prořekl sám. „Bydlíme ale od sebe asi sto metrů, denně se navštěvujeme a zůstali jsme dobrými přáteli,“ nechal se slyšet Zounar.

Jejich vztah byl jako na houpačce od začátku. Několikrát se rozešli. Simona se dokonce i s dcerou v minulosti od Zounara už stěhovala do domku za Prahou, vždycky se však nějak dali dohromady a vztah hlavně kvůli dceři slepili. Zounar přiznal, že to mezi nimi byla často Itálie.

Příčinou sporů, až vztah nakonec krachl úplně, byly nejspíš jednak finanční problémy, a jednak také Zounarovo časné a nekontrolovatelné kvartální pití. „Když začal Martin pít, opravdu o něm pět dnů nevěděla. Když ještě pracovala na Nově, tak jí prý neustále volali, co s ním je, že nechodí na natáčení. Měla svatou trpělivost dost dlouho,“ řekla deníku Aha! Simonina velmi dobrá kamarádka.

Fotogalerie
7 fotografií